DNSSEC

Vanaf vandaag is Online2You gestart met de lancering en implementatie van DNSSEC op alle domeinnamen waarbij we zelf het DNS-beheer doen. Daarbij proberen we een start te maken met de domeinen waarvoor we ook de e-mail afhandeling doen te voorzien van DANE. Beide zijn een maatregel van het Forum Standaardisatie. DNSSEC DNSSEC staat voor ... Lees verder »

19th Sept 2019
Nieuwe Partners

Team Online2You is trots om te kunnen mededelen dat we in september twee nieuwe partners mogen verwelkomen in ons partnerteam. Samen met onze partners kunnen we samen doorgroeien naar nog betere en snellere service. 

2nd Sept 2019
Eigen Nameservers

Met trots wil team Online2You u laten weten dat vanaf vandaag wij onze eigen DNS & Nameserver platform hebben. Hiermee hebben wij meerdere name servers met DNS opties redundant uitgevoerd over onze datacenters in Groningen, Amsterdam, Antwerpen en Brussel.  Met deze stap heeft u als klant nog meer mogelijkheden om snel en volledig uw eigen ... Lees verder »

3rd Aug 2019
Welkom!

Welkom bij Online2You. 

Vandaag gaat de eerste versie van onze website online. Vanaf heden kunnen klanten en partners zelf online bestellen zonder tussenkomt van ons support team. 

1st Feb 2019